Skip to Main Content

Learning & Development: HAN Studiecentra

Website HAN Studiecentra

 

De website van de HAN Studiecentra vormt de portal naar o.a. zoekmachines, betrouwbare databanken en wetenschappelijke 
tijdschriftartikelen. Hier start je zoektocht naar relevante vakinhoudelijke
literatuur, zowel online (veelal fulltext) als offline.
Klik op de afbeelding voor de rechtstreekse link of ga naar www.han.nl/studiecentra.

Catalogus HAN Studiecentra

Doorzoek de collectie - boeken, tijdschriften, dvd's, afstudeerscripties, spellen, online collectie - van de zes studiecentra.

Uitleg lenen, reserveren en verlengen
Bekijk lenergegevens
Boete

Creative Commons - Naamsvermelding - Gelijk delen

Een Creative Commons licentie geeft de juridische status van een publicatie aan op het gebied van auteursrechten. Onderzoekers, auteurs, wetenschappers e.a. kunnen hiermee aangeven in welke mate en onder welke voorwaarden zijn of haar werk gekopieerd, bewerkt en gedeeld mag worden. Het aanbieden van je werk onder een Creative Commons-licentie betekent niet dat je je auteursrechten opgeeft. https://creativecommons.nl/

Libguides Learning & Development

De studiecentra van de HAN hebben zes verschillende locaties; vier in Nijmegen en twee in Arnhem. Voor Learning & Development in Organisations hebben meerdere locaties een interessante collectie. Voor een groot deel staat de collectie in het studiecentrum van Educatie maar ook Kapittelweg 33 is voor studenten zeer relevant.  
In het studiecentrum kun je natuurlijk terecht voor werkplekken, het lenen van boeken, printen/kopiëren, etc. Daarnaast hebben we echter ook een enorm digitaal aanbod voor jullie. Denk hierbij aan kennisclips waar je een rondleiding krijgt door het studiecentrum, maar ook clips waarin uitleg wordt gegeven hoe onze website werkt, uitleg over informatievaardigheden of wat de APA-richtlijnen zijn. 
Alle onderdelen van onze dienstverlening die voor jou belangrijk zijn, kun je terugvinden in deze Libguide (komt van: Library Guide).

LibGuides bevatten kort en bondig informatie over allerlei onderwerpen die je nodig hebt voor je studie.

Nieuwe aanwinsten

                 cover       cover