Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Verbouwing Studiecentrum Educatie: Home

Van 23 mei tot 11 september wordt er een nieuw studiecentrum en ixperium gebouwd op de begane grond en -1 van het I/O-gebouw. Via deze libguide houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen en info omtrent deze verbouwing.

Studiecentrum 12 september weer open!

Studiecentrum Educatie is op dit moment gesloten wegens een grote verbouwing. Zowel het Studiecentrum  als het Ixperium worden verbouwd (dus de begane grond en de -1 van het I/O-gebouw)

Helaas heeft deze verbouwing vertraging opgelopen. Dat komt omdat we voor deze verbouwing afhankelijk zijn van externe partijen, die achterlopen op de planning. Hierdoor kan het Studiecentrum nog niet open gaan. 

Er wordt hard gewerkt om het Studiecentrum zo snel mogelijk weer beschikbaar te maken. Hierdoor kan Studiecentrum Educatie vanaf maandag 12 september weer open gaan voor bezoekers!

Wil je je boeken eerder inleveren, dan kan dat bij onze andere studiecentra; SC Kapittelweg (Nijmegen), SC Pabo Arnhem (Arnhem) en SC Ruitenberglaan 31 (Arnhem). Ook kun je hier terecht voor studie-/werkplekken.
Check onze website www.han.nl/studiecentra voor de openingstijden van onze studiecentra tijdens de zomerperiode. Ook kun je de website raadplegen voor onze digitale content, die in genoemde periode uiteraard gewoon beschikbaar is.

Mocht je voor 12 september dringende vragen hebben over onze dienstverlening, kun je contact opnemen per mail: studiecentrum.educatie-nijmegen@han.nl

Op deze pagina zijn bruikbare links te vinden zoals onze contactinformatie en verschillende websites van het studiecentrum.
Daarnaast willen we jullie hier op de hoogte houden van de ontwikkelingen door af en toe een update en foto's te plaatsen, zodat jullie kunnen zien wat er allemaal gebeurt tijdens de verbouwing. 

Planning en actuele informatie

Vanaf 23 mei wordt onze gehele collectie ingepakt.

Op 6 juni moeten het studiecentrum en het Ixperium helemaal leeg zijn en begint de verbouwing.

In de week van 15 augustus worden onze kasten op de -01 opgebouwd en kunnen we starten met uitpakken.

In de week van 22 augustus worden kasten gebouwd op de begane grond. 

 

Wat moet er hierna nog gebeuren? De kasten op de begane grond worden gevuld met boeken. Uitleenbalies moeten worden gemaakt, deuren worden geplaatst. De glazen wand van de stilteruimte op de begane grond moet teruggeplaatst worden. Het iXperiummeubel wordt in elkaar gezet. Daarnaast nog een hoop kleine, niet onbelangrijke details. Zoals het aansluiten van pc's en de SelfService.

 

12 september is het Studiecentrum weer geopend!

Handige websites

Eindproduct

Het Studiecentrum en het Ixperium krijgen een geheel nieuwe indeling.
De begane grond:
Op de begane grond komt het Ixperium en werkplekken waar je met groepjes kunt samenwerken en overleggen. Ook komt hier een afgesloten stilteruimte en zijn hier de kantoorruimtes van de medewerkers van het International Office, het Ixperium en het Studiecentrum te vinden.
Qua materialen komen op de begane grond alle methoden te staan, zowel van de Pabo als van de TGLO-vakken. Ook de Nederlandse kinderboeken en tijdschriften zullen op de begane grond te vinden zijn. 
De -1:
De benedenverdieping (voorheen deels studiecentrum en deels Ixperium) zal helemaal studiecentrum worden. Alle vakdidactiek en overige materialen worden hier geplaatst. Daarnaast krijgen we ook op de -1 een nieuwe toegang en een extra balie, zodat gebruikers ook via de gang in de kantine het studiecentrum kunnen bereiken.