Skip to Main Content

Ergotherapie jaar 2 - Literatuur zoeken: Full text artikelen vinden

HANQuest

Google Scholar

Google Scholar Search

Google

Google Web Search

Vinden full-text

1. Knip en plak de titel in HANQuest.

2. Knip en plak de titel in Google Scholar.

  • Om via Google Scholar te zien welke artikelen de HAN en de RU full-text heeft klik hier.

3. Knip en plak de titel in Google

4. Stuur je informatiespecialist een mail. 

via Radboud Universiteit

Om full text-artikelen te kunnen downloaden bij de Radboud Universiteit (RU), ga je naar een bibliotheek van de universiteit. Ga bijvoorbeeld naar:

- de Medische Bibliotheek. Daar staan 15 gastcomputers waar je als bezoeker gratis artikelen kunt downloaden. Het is handig om een USB-stick mee te nemen waar je de artikelen op zet. De Medische Bibliotheek is op loopafstand van het HAN-gebouw aan de Kapittelweg.

- het Huygensgebouw. Neem de hoofduitgang van het HAN-gebouw, ga direct naar links en steek over bij de stoplichten. Het markante gebouw van natuur- en wiskunde ligt zo’n 50 meter naar rechts. Aan de balie van de bibliotheek vraag je om toegang tot de online bestanden. Je hebt hiervoor een identiteitsbewijs nodig. Hierna krijg je een inlogcode die een dag geldig is.

Problemen met thuistoegang?

Workspace biedt studenten en medewerkers van de HAN toegang tot de 'virtuele' eigen HAN werkplek. Dit heeft als voordeel dat je altijd als HAN-student herkend wordt en dus veel minder last hebt van inlogproblemen. Zie hieronder de handleiding voor de installatie:

Handleiding Workspace