Logistiek en Economie: HBO-Kennisbank

HBO Kennisbank

Binnen hogescholen worden veel publicaties zoals artikelen, onderzoeksrapporten en afstudeerwerken geproduceerd door lectoren, docenten en studenten. De HBO Kennisbank maakt dit materiaal van hogescholen zichtbaar en beschikbaar voor uitwisseling en hergebruik. De HBO Kennisbank is hierdoor een belangrijke toegangspoort tot de resultaten van onderzoek van hogescholen. Begin september werd de mijlpaal van 50.000 online publicaties en scripties behaald.

De deelnemende hogescholen (waaronder Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), SURF en het Samenwerkingsverband Hogeschool Bibliotheken werken samen om de resultaten, van met publieke middelen gefinancierd onderzoek, vrij beschikbaar te stellen op de HBO Kennisbank.

Klik op de afbeelding om naar de gratis toegankelijke website te gaan.

Laatste aanvulling: 14 september 2018