Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Metis Gebruikershandleiding: Home

Algemene informatie Metis

Metis is een Current Research Information System (CRIS). In Metis worden de resultaten van onderzoek vastgelegd zodat deze beschikbaar zijn voor rapportages en overzichten. In Metis kan ook de full text van een publicatie geüpload worden zodat deze zichtbaar wordt in de Han Repository.

Metis kent een module Personal Metis waarin onderzoekers een overzicht vinden van hun publicaties en nieuwe publicaties kunnen toevoegen.

In de module Metis Admin kunnen ondersteuners publicaties voor het hele lectoraat invoeren. In deze module kunnen ook overzichten uitgedraaid worden, zowel op persoonlijk niveau als op het niveau van lectoraat of academie.

Nieuws

14-10-2022 - Metis tijdelijk niet beschikbaar

Maandag 17 en woensdag 19 oktober is Metis tussen 20:00 uur en 24:00 uur niet beschikbaar.

Op dat moment worden updates geïnstalleerd.

 

 

Oudere meldingen

02-06-2022
Er worden updates in de productieomgeving Metis geïnstalleerd.

25-04-2022
OPGELOST: Storing Upload full text

Op dit moment is het uploaden van een full text in Metis niet mogelijk. Er volgt een pagina met error-melding. Technisch beheer zoekt naar een oplossing. 

17-12-2021
Metis is inmiddels weer bereikbaar! Onze excuses voor eventueel ervaren ongemak doordat Metis een paar dagen niet te gebruiken was.

14-12-2021
Helaas is de softwareupdate niet gelukt en daarom is Metis tijdelijk niet toegankelijk. Zodra hier verandering in is, zal dit hier gemeld worden.

13-12-2021
Vanwege een softwareupdate zal Metis vandaag tussen 17.55-18.25 uur niet te gebruiken zijn.

6-12-2021
De problemen met het verwerken van uploads in Metis zijn verholpen. Het kan nog een paar weken duren voordat alle oude uploads verwerkt zijn.

17-11-2021
Er zijn de laatste tijd technische problemen met het verwerken van uploads in de HAN Repository. Het kan daardoor langer duren voordat een upload in Metis verwerkt is en de fulltext beschikbaar is in de HAN Repository. Er wordt gewerkt aan een oplossing van het probleem.

 

Inloggen in Metis

Onderzoekers kunnen met hun Han-account inloggen in Personal Metis via https://metis.ru.nl/federation/login/personalmetis

Ondersteuners kunnen met hun Metis inloggegevens inloggen in Metis Admin via https://oamehanp.uci.ru.nl/metis

Neem voor vragen contact op met onderzoeksondersteuning@han.nl.