Skip to Main Content

Metis Gebruikershandleiding: Uploaden full text

Uploaden full text

In Metis kun je een full text document aan een resultaat toevoegen. Afhankelijk van het resultaattype en de status zal dit full text document beschikbaar komen via repository.han.nl. Medewerkers van het studiecentrum controleren of het full text document open access beschikbaar mag worden gesteld. Als de versie die geüpload is niet open access gepubliceerd mag worden krijg je daarover bericht. Het full text document blijft in dat geval wel in Metis beschikbaar. Alleen PDF-bestanden kunnen als full text document geüpload worden.

Alleen voor bepaalde resultaattypen kan een full text geüpload worden. Deze resultaattypen worden per academie ingesteld, neem contact op met onderzoeksondersteuning@han.nl als het resultaattype waarbij je een full text wil uploaden er niet tussen staat.

Klik op uploaden full text

Klik bij een resultaat in Metis op de knop upload full text:  of 

Je komt dan in dit scherm waar naam en emailadres ingevuld kunnen worden.

undefinedKies de versie van de tekst die je gaat uploaden. Dit kan helpen bij het beoordelen of de tekst open access gepubliceerd mag worden.

Als je het bestand op je computer hebt geselecteerd verschijnt de bestandsnaam in beeld met daarvoor de versie die je gekozen hebt.

undefined

Klik op Click here to receive a copy of this form by mail om een bevestiging van het uploaden per mail te ontvangen.

Klik op de knop HAN Upload Fulltext om het bestand te uploaden.