Skip to Main Content

Master Circulaire Economie: Ontwerpgericht onderzoek

Ontwerpgericht onderzoek

Welkom in de toolbox van Ontwerpgericht onderzoek van de master Circulaire Economie. Deze toolbox biedt je allerlei hulpmiddelen en voorbeelden ter ondersteuning van het werken aan het praktijkvraagstuk. Kom je zelf goede hulpmiddelen en voorbeelden tegen dan horen wij dat graag. Succes en veel plezier met je project! Frank de Feijter (frank.defeijter@han.nl) & Elisabeth Brand (elisabeth.brand@han.nl)

Er zijn verschillende mogelijkheden om literatuur te zoeken. Boeken kun je vinden via de catalogus van de Studiecentra HAN. Wetenschappelijke artikelen kun je vinden via de zoekmachine van de Studiecentra: HANQuest. De zoekmachine HANQuest doorzoekt in één keer een groot deel van de informatiebronnen die de Studiecentra aanbieden. Via de website van de Studiecentra kun je beide mogelijkheden gebruiken.

Om de juiste informatie op een systematische manier te kunnen verzamelen, beoordelen en verwerken kun je een stappenplan Informatievaardigheden gebruiken. Deze vind je op de Libguide Informatievaardigheden.