Social Work 2021-2022 - Zoeken en vinden van betrouwbare literatuur: 1. Catalogus

LibGuide voor HAN-studenten Social Work: ondersteuning bij literatuuronderzoek, databankkennis en informatievaardigheid

Wat kun je allemaal lenen in het studiecentrum?

In de catalogus vind je alles wat in het studiecentrum in de kast staat. Vooral boeken dus, die je kunt lenen, maar ook veel tijdschriften en spelletjes/speelleermateriaal. Zoek in de catalogus de plaatsingscode op  en met die code kun je het materiaal lenen met je studentenkaart.

Studiecentra - Introductie Catalogus