E-books: Pedagogiek

Studieboeken Pedagogiek

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

E-books Pedagogiek

Adriaansen, M., & Caris, J. (2011). Elementaire sociale vaardigheden (3e druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Baarda, B., Drukker, L., & Sieders, G. (2012). Creatief communiceren met kinderen: Theorie en uitgewerkte voorbeelden. Groningen: Noordhoff.

Becker, A. (2018). Inleiding in de pedagogiek (3e herziene druk). Assen: Koninklijke van Gorcum.

Bekker, J., & Witte, G. T. (2017). Jeugdprofessionals en transformerend jeugdbeleid (2e herziene druk). Bussum: Coutinho

Brouwers, H. (2013). Kiezen voor het jonge kind. Bussum: Coutinho

Burggraaff-Huiskes, M., & Blokland, G. (2016). Opvoedingsondersteuning als bijzondere vorm van preventie (6e herziene druk). Bussum: Coutinho.

Gravesteijn, C., & Aartsma, M. (2015). Meer dan opvoeden: Perspectieven op het werken met oudersBussum: Coutinho.

Groen, M. (2015). Reflecteren: De basis: Op weg naar bewust en bekwaam handelen (3e druk). Groningen: Noordhoff.

Hermes, J., Van Goor, R., & De Jong, M. (Reds.). (2019). Leefwerelden van jongeren: Thuis, school, media en digitale cultuur (3e herziene druk). Bussum: Coutinho.

Hoffman, E. (2009). Interculturele gespreksvoering: Theorie en praktijk van het TOPOI-model (2e druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Janssen, H., & Bekker, J. (2015). Samen opvoeden: Orientatie op pedagogische werkvelden (2e herziene druk). Bussum: Coutinho.

Jessurun, N., & Warring, R. (2018). Verschillen omarmen: Transcultureel systemisch werken (2e herziene druk). Bussum: Coutinho.

Kohnstamm, R. (2009). Kleine ontwikkelingspsychologie: Deel I. Het jonge kind (6e druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Kohnstamm, R. (2009). Kleine ontwikkelingspsychologie: Deel II. De schoolleeftijd (4e druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Kohnstamm, R. (2009). Kleine ontwikkelingspsychologie: Deel III. De puberjaren (3e herziene druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Luitjes, M., & De Laat, H. (2018). Gespreksvoering voor sociaal werkers. Groningen: Noordhoff.

Luitjes, M., & De Zeeuw-Jans, I. (2017). Ontwikkeling in de groep: Groepsdynamica bij kinderen en jongeren (2e herziene druk). Bussum: Coutinho.

Nieuwboer, C. (2015). In contact met ouders: Empowermentgericht adviseren bij opvoedvragen. Groningen: Noordhoff.

Pijper, G. (2012). Drama voor de beroepspraktijk (3e druk)Groningen: Noordhoff.

Rigter, J., & Van Hintum, M. (2015). Ontwikkelingspsychopathologie bij kinderen en jeugdigen: Een inleiding (3e herziene druk). Bussum: Coutinho.

Schuur, G. (2014). Omgaan met agressie (8e herziene druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Van Beemen, L. (2015). Ontwikkelingspsychologie (5e druk). Groningen: Noordhoff.

Van den Herik, M., & Schoutema, A. (2016). Een onderzoekende houding: Werken aan professionele ontwikkeling. Bussum: Coutinho.

Van der Donk, C., & Van Lanen, B. (2019). Praktijkonderzoek in zorg en welzijn (3e herziene druk). Bussum: Coutinho.

Van der Veen, M., & Goijarts, F. (2012). Motiverende gespreksvoering voor sociaalagogisch werk: Coachen bij gedragsverandering. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Van IJzendoorn, M. H., & Van Rosmalen, L. (2016). Pedagogiek in beeld: Een inleiding in de pedagogische studie van opvoeding, onderwijs en hulpverlening (3e volledig herziene druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Verhagen, P. (2018). Kwaliteit met beleid: Basisboek voor sociale studies (3e herziene druk). Bussum: Coutinho.

Verstegen, R., & Lodewijks, H. P. B. (2018). Interactiewijzer: Analyse en aanpak van interactieproblemen in professionele opvoedingssituaties (10e druk). Assen: Koninklijke van Gorcum.

Willemse, J. (2015). Anders kijken: Theorie en praktijk van de systeembenadering (3e druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.