E-books: Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Studieboeken Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

Ebooks SPH jaar 3

Beekers, P., Kroes, R., & Van Rosmalen, J. (2017). Creativiteit als uitdaging in sociaal werk: De waarde van anders. Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Dries, M., & Van Endt-Meijling, M. (2018). Met nieuwe ogen: Meervoudig kijken en verbinden in het sociale domein (5e geheel herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Scheffers, M. (2015). Sterk met een vitaal netwerk: Empowerment en de sociaal netwerkmethodiek (2e herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

​Van der Donk, C., & Van Lanen, B. (2015). Praktijkonderzoek in zorg en welzijn (2e herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online
Let op: dit is de tweede druk, de derde druk uit 2019 is nog niet online beschikbaar.

Vosters, N., Petrina, R., & Heemskerk, I. (2013). Inclusief: Werken aan zorg en welzijn voor iedereen. Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

​​Werkgroep APA. (2018). De APA-richtlijnen uitgelegd: Een praktische handleiding voor bronvermelding in het hoger onderwijs (2e editie). Utrecht: SURF.

Laatste aanvulling: 12 augustus 2019