Skip to main content

E-books: Sociaal Pedagogische Hulpverlening

E-books Studiecentra HAN

Studieboeken Sociaal Pedagogische Hulpverlening

De onderstaande door de studiecentra aangeboden e-books staan op de lijsten met verplichte en aanbevolen leermiddelen op Studystore.
Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

Ebooks SPH jaar 3

Beekers, P., Kroes, R., & Van Rosmalen, J. (2017). Creativiteit als uitdaging in sociaal werk: De waarde van anders. Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Dries, M., & Van Endt-Meijling, M. (2018). Met nieuwe ogen: Meervoudig kijken en verbinden in het sociale domein (5e geheel herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Scheffers, M. (2015). Sterk met een vitaal netwerk: Empowerment en de sociaal netwerkmethodiek (2e herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

​Van der Donk, C., & Van Lanen, B. (2015). Praktijkonderzoek in zorg en welzijn (2e herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online
Let op: dit is de tweede druk, de derde druk uit 2019 is nog niet online beschikbaar.

Vosters, N., Petrina, R., & Heemskerk, I. (2013). Inclusief: Werken aan zorg en welzijn voor iedereen. Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

​​Werkgroep APA. (2018). De APA-richtlijnen uitgelegd: Een praktische handleiding voor bronvermelding in het hoger onderwijs (2e editie). Utrecht: SURF.
Bekijk dit boek online

Laatste aanvulling: 12 augustus 2019

Voorbehoud

De studiecentra bieden digitale toegang tot deze titels om de studenten en medewerkers van de HAN meer manieren te bieden waarop ze vakliteratuur kunnen raadplegen.

Deze digitale versies zijn niet bedoeld als vervanging van de papieren versies.

Als studenten en medewerkers ze wel als zodanig gebruiken moeten ze sterk rekening houden met de beperking van een maximaal aantal gelijktijdige gebruikers.

Ook kunnen de studiecentra niet garanderen dat de titels altijd toegankelijk zijn: technisch kan er er altijd iets misgaan en licenties kunnen aflopen.

Colofon

Problemen bij het bekijken?
Neem contact op met Digitaal.Studiecentrum@han.nl