E-books: Toegepaste psychologie

Studieboeken Toegepaste psychologie

De onderstaande door de studiecentra aangeboden e-books staan, of stonden in voorgaande studiejaren, op de lijsten met verplichte en aanbevolen leermiddelen op Studystore.
Niet alle studieboeken worden als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn er ook de oorzaak van dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken. Raadpleeg voor een volledig overzicht van beschikbare e-books HANQuest.

E-books Toegepaste psychologie

Alblas, G., & Wijsman, E. (2013). Gedrag in organisaties (6e druk). Groningen: Noordhoff.

Baarda, B., Kalmijn, M., & De Goede, M. (2015). Basisboek enquêteren: Handleiding voor het maken van een vragenlijst en het voorbereiden en afnemen van enquêtes (4e druk). Groningen: Noordhoff.

Bolhuis, S. (2016). Leren en veranderen: Emotie, gedrag en denken. Bussum: Coutinho.

Brinkman, J., & Oldenhuis, H. (2014). Beroep op onderzoek: Van doelgerichte onderzoeksopzet tot toepasbare conclusie (2e druk). Groningen: Noordhoff.

Donders, W. (2011). Coachende gespreksvoering (2e druk). Den Haag: Boom Lemma.

Gramsbergen-Hoogland, Y. H., Deveer, M. A. J., & Leezenberg, M. G. (2016). Persoonlijke kwaliteit: Inzicht, oefening en ontwikkeling (4e druk). Groningen: Noordhoff.

Groen, M. (2015). Reflecteren: De basis: Op weg naar bewust en bekwaam handelen (3e druk). Groningen: Noordhoff.

Kessels, J. W. M., & Poell, R. F. (2011). Handboek Human Resource Development: Organiseren van het leren. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Lazeron, N., & Van Dinteren, R. (2010). Brein(at)work: Wetenschap en toepassing van breinkennis. Houten: Springer.

Luteijn, F., & Barelds, D. (2013). Psychologische diagnostiek in de gezondheidszorg (3e herziene druk). Den Haag: Boom Lemma.

Miller, W. R. (2013). Motivational interviewing: Helping people change. New York: Guilford Press.

Schalken, F., Blankers, M., Donker, T., Van Gemert, M., Van Hoogenhuyze, C., Limper, M., . . . Wolters, W. (2013). Handboek online hulpverlening: Met internet zorg en welzijn verbeteren (2e druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Schaufeli, W., & Bakker, A. (Reds.). (2007). De psychologie van arbeid en gezondheid (2e herziene druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Timmer, S. (2015). E-health in de praktijk: De praktijk van de ouderen- en gehandicaptenzorg (2e herziene druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Van Beemen, L. (2018). Ontwikkelingspsychologie (6e druk). Groningen: Noordhoff.

Van der Donk, C., & Van Lanen, B. (2019). Praktijkonderzoek in zorg en welzijn (3e herziene druk). Bussum: Coutinho.

Van der Molen, H. T., Simon, E., & Van Lankveld, J. (Reds.). (2015). Klinische psychologie: Theorieën en psychopathologie (3e druk). Groningen: Noordhoff.