E-books: Social Work Deeltijd

Studieboeken Social Work Deeltijd

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

E-books Social Work Deeltijd

Jaar 1 Basis Sociaal Werk

Rigter, J. (2008). Het palet van de psychologie: Stromingen en hun toepassingen in hulpverlening en opvoeding (4e herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Spierts, M., Sprinkhuizen, A., Scholte, M., Hoijtink, M., De Jonge, E., & Van Doorn, L. (Reds.). (2017). De brede basis van het sociaal werk: Grondslagen, methoden en praktijken. Bussum: Coutinho.

​Jaar 1 Participatie in de Wijk

Vosters, N., Petrina, R., & Heemskerk, I. (Reds.). (2013). Inclusief: Werken aan zorg en welzijn voor iedereen. Bussum: Coutinho.

​Jaar 1 Participatie in de Organisatie

Weber, A., & Doelen, A. (2018). Organiseren en managen: Het 7S-model toegepast (4e druk). Groningen: Noordhoff.

Jaar 2 Verdieping van Sociaal Werk: Begeleiden van complexe clientsituaties

Blanken, C., Clijsen, M., Garenfeld, W., Te Paske, I., & Van Piere, M. (Reds.). (2018). Psychiatrie voor de sociaal werker (2e druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.
Bekijk dit boek online

De Haan, E., & Regouin, W. (2017). Supervisie: Gids voor supervisanten (9e herziene druk). Assen: Koninklijke Van Gorcum.
Bekijk dit boek online

Van Rosmalen, J. (2012). Het woord aan de verbeelding: Spel en kunstzinnige middelen in het sociaalagogisch werk (2e geheel herziene druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

​Jaar 2 Verdieping van Sociaal Werk: Sociaal werk ondernemen en organiseren

Verhagen, P. (met Haarsma-den Dekker, C.). (2015). Ondernemen en innoveren in zorg en welzijn: Van signaal naar succesverhaal (2e herziene druk). Bussum: Coutinho.

​Jaar 2 Keuzemodule: Creatief begeleiden en coachen

Beekers, P., Kroes, R., & Van Rosmalen, J. (2017). Creativiteit als uitdaging in sociaal werk: De waarde van anders. Bussum: Coutinho.

​Jaar 2 Keuzemodule: Samenlevingsopbouw

​Jaar 2 Keuzemodule: Regisseren en motiveren

Bruijn, J., & Van Riet, N (2019). Casemanagement: De methodiek van interdisciplinair samenwerken (9e herziene druk). Assen: Koninklijke Van Gorcum.
Bekijk dit boek online

Jungmann, N., & Madern, T. (2017). Basisboek aanpak schulden. Groningen: Noordhoff.

​Jaar 2 Keuzemodule: Smart health

Wicherink, B. (2018). Tussen kwetsbaarheid en kracht: Technologie in het hart van zorg en welzijn. Bussum: Coutinho.

Jaar 3 Sociale Professional 3.0

Jaar 4 Onderzoek en Innovatie

Van der Donk, C., & Van Lanen, B. (2019). Praktijkonderzoek in zorg en welzijn (3e herziene druk). Bussum: Coutinho.

Aanbevolen

Werkgroep APA. (2018). De APA-richtlijnen uitgelegd: Een praktische handleiding voor bronvermelding in het hoger onderwijs (2e editie). Utrecht: SURF.

Laatste aanvulling: 10 augustus 2020

De studiecentra bieden digitale toegang tot deze titels om de studenten en medewerkers van de HAN meer manieren te bieden waarop ze vakliteratuur kunnen raadplegen.

Deze digitale versies zijn niet bedoeld als vervanging van de papieren versies.

Als studenten en medewerkers ze wel als zodanig gebruiken moeten ze sterk rekening houden met de beperking van een maximaal aantal gelijktijdige gebruikers.