E-books: Social Work Associate Degree

Studieboeken Social Work

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiële redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruiker tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

Ebooks Social Work Associate Degree leerjaar 1

Rigter, J. (2010). Het palet van de psychologie: Stromingen en hun toepassingen in hulpverlening en opvoeding (4e herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Spierts, M., Sprinkhuizen, A., Scholte, M., Hoijtink, M., De Jonge, E., & Van Doorn, L. (Reds.). (2017). De brede basis van het sociaal werk: Grondslagen, methoden en praktijken. Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Vosters, N., Petrina, R., & Heemskerk, I. (Reds.). (2013). Inclusief: Werken aan zorg en welzijn voor iedereen. Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Weber, A., & Doelen, A. (2014). Organiseren & managen (3e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

​​Werkgroep APA. (2018). De APA-richtlijnen uitgelegd: Een praktische handleiding voor bronvermelding in het hoger onderwijs (2e editie). Utrecht: SURF.

Laatste aanvulling: 12 augustus 2019

Ebooks Social Work Associate Degree leerjaar 2

Beekers, P., Kroes, R., & Van Rosmalen, J. (2017). Creativiteit als uitdaging in sociaal werk: De waarde van anders. Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Blanken, C., Clijsen, M., Garenfeld, W., Te Paske, I., & Van Piere, M. (Reds). (2018). Psychiatrie voor de sociaal werker (2e herziene druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.
Bekijk dit boek online

Jungmann, N., & Madern, T. (2017). Basisboek aanpak schulden. Groningen: Noordhoff.

Bekijk dit boek online

Van Rosmalen, J. (2012). Het woord aan de verbeelding: Spel en kunstzinnige middelen in het sociaalagogisch werk (2e geheel herziene druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.
Bekijk dit boek online

Verhagen, P. (2016). Ondernemen en innoveren in zorg en welzijn: Van signaal naar succesverhaal (2e herziene druk). Bussum: Coutinho.

Laatste aanvulling: 12 augustus 2019