E-books: Logopedie

Studieboeken Logopedie

De onderstaande door de studiecentra aangeboden e-books staan op de lijsten met verplichte en aanbevolen leermiddelen.
Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een gelimiteerd aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

E-books Logopedie

Baker, A.E., Don, J. & Hengeveld, K. (2013) Taal en Taalwetenschap (2e editie). Chichester: Wiley-Blackwell.
Bekijk dit boek online

Frankfort, M. (2011) Coblenzer. Den Haag: Boom Lemma.
Belijk dit boek online

Gerrits, E. (2017) Handboek taalontwikkelingsstoornissen. Bussum: Uitgeverij Coutinho.
Bekijk dit boek online

Kalf, J. G. (2008). Slikstoornissen bij volwassenen : een interdisciplinaire benadering. Houten : Bohn Stafleu van Loghum.
Bekijk dit boek online

Meulenberg-Brouwer,  A. & Van der Pol, H. (2014). Dialoog : een theoretisch en praktisch perspectief op de beroepsrollen van de logopedist. Den Haag : Boom Lemma.
Bekijk dit boek online

Rietveld, A.C.M. & Van Heuven, V.J.J.P. (2016) Algemene fonetiek. Bussum: Coutinho
Bekijk dit boek online

Schaerlaekens, A. M. (2016). De taalontwikkeling van het kind (2e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Schneider, B. & Bigenzahn, W. (2013). Stimmdiagnostik ein Leitfaden für die Praxis. Springer: Wien.
Bekijk dit boek online

Van Beemen, L. & Beckerman, M. (2018) Ontwikkelingspsychologie (6e druk). Utrecht: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Van Lichtenberg, C, L. & Wit, H,P. (2012) Adiologie en audiometrie. Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Verhoeven, P. S. (2014). Wat is onderzoek? : praktijkboek methoden en technieken voor het hoger onderwijs. Den Haag : Boom Lemma.