E-books: Verpleegkunde DT Minor Oncologie

Studieboeken Verpleegkunde

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiële redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

e-book: Palliatieve zorg: medische en verpleegkundige praktijk in Nederland en België

​DeliensMichael, L., Echteld, B. & Onwuteaka-Philipsen, O. (2010). Palliatieve zorg: medische en verpleegkundige praktijk in Nederland en België. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Ga naar de HAN Catalogus voor de online toegang.

e-book: Culturele waarden en communicatie in internationaal perspectief

​Gerritsen, M. & Claes, M. (2017). Culturele waarden en communicatie: een internationaal perspectief (4e druk). Bussum: Uitgeverij Coutinho.

Bekijk dit boek online

e-book: Tussen hoop en vrees: palliatieve behandeling en communicatie in ziekenhuizen

The, A. (2006). Tussen hoop en vrees: palliatieve behandeling en communicatie in ziekenhuizen. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

e-book: Met nieuwe ogen

Dries, M. & Van Endt, M. (2018). Met nieuwe ogen: meervoudig kijken en verbinden in het sociale domein (5e druk). Bussum: Uitgeverij Coutinho

e-book: Onmacht en daadkracht

​Linssen, C. (2010). Onmacht en daadkracht: omgaan met naasten in de palliatieve fase. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Ga naar de HAN Catalogus voor de online toegang.

Artikel: Symptom prevalence in patients with incurable cancer: a systematic review