E-books: Automotive

Studieboeken Automotive

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

Automotive

Boekema, J. J., Broekhoff, M. A., Van Bueren, E. B., Oosterhuis, A., & Tak, A. A. A. M. (Eindred.). (2014). Basisboek marketing (5e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Brouwers, R., & Koetzier, W. (2015). The basics of financial management (3rd edition). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Koetzier, W., & Brouwers, R. (2015). Basisboek bedrijfseconomie (10e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Reus, G. J., & Van Buuren, H. (2014). Basisvaardigheden toegepaste statistiek HO (2e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Visser, H. M., & Van Goor A. R. (2015). Werken met logistiek: Supply chain management (7e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Weber, A., & Doelen, A. (2014). Organiseren en managen: Het 7S-model toegepast (3e druk). Groningen: Noordhoff.