E-books: ICA

Studieboeken ICA

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

E-books ICA

Baarda, B. (2014). Dit is onderzoek! Handleiding voor kwantitatief en kwalitatief onderzoek (2e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Grit, R. (2015). Projectmanagement: Projectmatig werken in de praktijk (7e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Michels, W. (2016). Communicatiestrategie (2e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Overgaag, C. A., Van der Hoeven, J. P. M., Penners, G. T. F. M., & Gabriels, R. G. (2015). Bedrijfsadministratie met ERP in Microsoft Dynamics NAV: Financieel geïnformeerd. Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Van der Hoeven, J. P. M. (2013). ERP en Business Management: Toegelicht met Microsoft Dynamics NAV (3e druk). GroningenNoordhoff.
Bekijk dit boek online