Skip to main content

E-books: ICA

E-books Studiecentra HAN

Studieboeken ICA

De onderstaande door de studiecentra aangeboden e-books staan op de lijsten met verplichte en aanbevolen leermiddelen op Studystore.
Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

E-books ICA

Baarda, B. (2014). Dit is onderzoek! Handleiding voor kwantitatief en kwalitatief onderzoek (2e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Grit, R. (2015). Projectmanagement: Projectmatig werken in de praktijk (7e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Michels, W. (2016). Communicatiestrategie (2e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Overgaag, C. A., Van der Hoeven, J. P. M., Penners, G. T. F. M., & Gabriels, R. G. (2015). Bedrijfsadministratie met ERP in Microsoft Dynamics NAV: Financieel geïnformeerd. Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Van der Hoeven, J. P. M. (2013). ERP en Business Management: Toegelicht met Microsoft Dynamics NAV (3e druk). GroningenNoordhoff.
Bekijk dit boek online

Voorbehoud

De studiecentra bieden digitale toegang tot deze titels om de studenten en medewerkers van de HAN meer manieren te bieden waarop ze vakliteratuur kunnen raadplegen.

Deze digitale versies zijn niet bedoeld als vervanging van de papieren versies.

Als studenten en medewerkers ze wel als zodanig gebruiken moeten ze sterk rekening houden met de beperking van een maximaal aantal gelijktijdige gebruikers.

Ook kunnen de studiecentra niet garanderen dat de titels altijd toegankelijk zijn: technisch kan er er altijd iets misgaan en licenties kunnen aflopen.

Colofon

Problemen bij het bekijken?
Neem contact op met Digitaal.Studiecentrum@han.nl