E-books: Technische bedrijfskunde

Studieboeken Technische bedrijfskunde

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

E-books Technische bedrijfskunde

De Groot, F. de., & Van der Sluijs, N. (2008). Zo maak je een marketingplanGroningenNoordhoff.
Bekijk dit boek online

Douwes, D.-J., & Grasmeijer, J. (2014). Basisvaardigheden wiskunde: Voor het HTO (3e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Gelderman, C. J., Ghijsen, P. W. T., & Van der Hart, H. W. C. (2013). Business Marketing (5e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

In 't Veld, M.Slatius, B., In 't Veld, J. (2015). Analyse van bedrijfsprocessen: Een toepassing van denken in systemen (11e druk). GroningenNoordhoff.
Bekijk dit boek online

Koetzier, W., & Brouwers, R. (2015). Basisboek bedrijfseconomie (10e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Koetzier, W., & Brouwers, R. (2015). Basisboek bedrijfseconomie opgaven (10e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Rustenburg, G., Steenbeek, A. (2016). Salesmanagement (5e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Van der Meer, C. J., & Van Goor, A. R. (2016). Werken met supply chain management (2e druk). GroningenNoordhoff.