Skip to Main Content

E-books: TGLO Mens & Maatschappij

E-books Studiecentra HAN

Studieboeken TGLO Mens & Maatschappij

De verplichte en aanbevolen leermiddelen op de lijsten van de Studiewinkel zijn in de Studiecentra aanwezig.

In HANQuest is het studieboek / leermiddel op te zoeken; de fysieke boeken staan in Studiecentrum Educatie op de Kapittelweg 35 in Nijmegen  en de e-books zijn via HANQuest te raadplegen.

  • Na inlog met het HAN-account heeft iedere student en medewerker van de HAN toegang. Bij veel van de titels is er echter wel een beperking in het aantal gelijktijdige gebruikers. Als dit het geval is kan de toegang tijdelijk geblokkeerd zijn.
  • Als je een e-book geopend hebt, en je doet er 30 minuten geen handeling in, dan sluit het e-book om weer beschikbaar te zijn voor anderen.

 

Voorbehoud

De studiecentra bieden digitale toegang tot deze titels om de studenten en medewerkers van de HAN meer manieren te bieden waarop ze vakliteratuur kunnen raadplegen.

Deze digitale versies zijn niet bedoeld als vervanging van de papieren versies.

Als studenten en medewerkers ze wel als zodanig gebruiken moeten ze sterk rekening houden met de beperking van een maximaal aantal gelijktijdige gebruikers.

Ook kunnen de studiecentra niet garanderen dat de titels altijd toegankelijk zijn: technisch kan er er altijd iets misgaan en licenties kunnen aflopen.

Colofon

Problemen bij het bekijken?
Neem contact op met Digitaal.Studiecentrum@han.nl