E-books: ILS Mens & Maatschappij

Studieboeken ILS Mens & Maatschappij

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

E-books ILS Mens & Maatschappij

Blommaert, A. M. M., & Blommaert, J. M. J., (2016). Bedrijfseconomische analyses: Bedrijfseconomie vanuit managementperspectief: Opgaven (8e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Blommaert, A. M. M., Blommaert, J. M. J., & Wytzes, H. C. (2016). Bedrijfseconomische analyses (8e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Broekhoff, M., Stumpel, H., & Kooiker, R. (2015). Marktonderzoek (9e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Ebbens, S., & Ettekoven, S. (2016). Effectief leren: Basisboek (4e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Ebbens, S., & Ettekoven, S. (2016). Samenwerkend leren: Praktijkboek (4e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Ebbens, S. (2013). Actief leren: Bronnenboek (3e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Fischer, T., & Julsing, M. (2015). Onderzoeksvaardigheden (2e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Gates, H. R., & Yacovone, D. (2013). The African Americans: Many Rivers to Cross. Carlsbad, CA: Smileybooks.
Bekijk dit materiaal online

Gelderman, C. J., & Albronda, B. J. (2013). Professioneel inkopen (4e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Jethu-Ramsoedh, R., & Hendrickx, M. (2015). Internationaal ondernemen: Een inleiding (2e druk). Groningen : Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Koetzier, W., & Brouwers, R. (2015). Basisboek Bedrijfseconomie (10e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Koetzier, W., & Brouwers, R. (2015). Basisboek Bedrijfseconomie: Opgaven (10e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Koetzier, W., Brouwers, R., & Leppink, O. (2015). Basisboek bedrijfseconomie (studentenuitwerkingen) (8e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Marijs, A.J., & Hulleman, W. (2013). Macro economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving (6e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Meier, U., & Broekhoff, M. (2012). Kwalitatief marktonderzoek (3e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Pilot, A., Van Hout-Wolters, B., Jongepier, P., Van Ginkel, S., & Scheijen, W. (2016). Studeer effectief (3e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Schermer, K. J. (2008). Interculturele samenwerking en communicatie. Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Sparke, M. (2013). Introducing Globalization: Ties, Tensions, and Uneven Integration. West Sussex: Wiley-Blackwell.
Bekijk dit materiaal online

Stuive, R. (2015). Wat is een bedrijf? (2e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Van der Roest, O. A. P. (2015). Basisboek recht (14e druk). GroningenNoordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Van der Veen, T., & Van der Wal, J. (2016). Van leertheorie naar onderwijspraktijk (6e druk). GroningenNoordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Van Goor, A. (2013). Basisboek logistiekGroningenNoordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Verhage, B. (2015). Inleiding tot de marketing (4e druk). Groningen: Noordhoff.