Learning & Development: HBO-Kennisbank

HBO Kennisbank

Binnen hogescholen worden veel publicaties zoals artikelen, onderzoeksrapporten en
afstudeerwerken geproduceerd door lectoren, docenten en studenten. De HBO Kennisbank maakt dit materiaal van hogescholen zichtbaar en beschikbaar voor uitwisseling en hergebruik. De HBO Kennisbank is hierdoor een belangrijke toegangspoort tot de resultaten van onderzoek van hogescholen. Begin augustus 2020 stonden er 59.551 online publicaties en scripties online. De deelnemende hogescholen (waaronder Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), SURF en het Samenwerkingsverband Hogeschool Bibliotheken werken samen om de resultaten, van met publieke middelen gefinancierd onderzoek, vrij beschikbaar te stellen op de HBO Kennisbank.
Klik op de afbeelding om naar de gratis toegankelijke website te gaan. Voor onze studenten is
het dus ook mogelijk om op dit platform  te publiceren. Kijk voor werkwijze en voorwaarden op  https://specials.han.nl/sites/studiecentra/auteursrechten/publiceren/studenten/
Laatste aanvulling: 25 augustus 2020