Lerarenopleidingen VO: Introductie Studiecentra

Wat vind ik hier?

Op deze pagina is aan de hand van kennisclips alle belangrijke informatie over het studiecentrum te vinden voor de eerstejaars studenten. Of voor wat oudere studenten die deze informatie in het eerste jaar hebben gemist ;-)

In de inleiding van deze Libguide vind je o.a. onze contactinformatie.

Introductie Studiecentra HAN

Zoeken in databanken

Catalogus studiecentra

www.han.nl/studiecentra

HANQuest

Zoeken in Google/Google Scholar

Via deze Libguide vind je precieze uitleg hoe je zo gericht mogelijk kunt zoeken in Google en Google Scholar.

Met de HAN Linker kun je in de zoekresultaten van Google Scholar zien of het zoekresultaat full text beschikbaar is via de HAN. Eigenlijk combineer je hiermee het zoeken in Google Scholar met het zoeken in de HANQuest.
Als dit een artikel beschikbaar is via de databanken van de HAN, dan staat er een link rechts van het zoekresultaat. Deze link leidt naar het full text bestand, waarbij je eerst moet inloggen met jouw HANaccount.
De HAN Linker activeer je zo:

Kennisclip zoeken op Google Scholar