Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Tweedegraads Lerarenopleidingen: HBO-Kennisbank

HBO Kennisbank

Binnen hogescholen worden veel publicaties zoals artikelen, onderzoeksrapporten en
afstudeerwerken geproduceerd door lectoren, docenten en studenten. De HBO Kennisbank maakt dit materiaal van hogescholen zichtbaar en beschikbaar voor uitwisseling en hergebruik. De HBO Kennisbank is hierdoor een belangrijke toegangspoort tot de resultaten van onderzoek van hogescholen. Januari 2022 stonden er haast 67.000 publicaties en scripties online. De deelnemende hogescholen (waaronder Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), SURF en het Samenwerkingsverband Hogeschool Bibliotheken werken samen om de resultaten, van met publieke middelen gefinancierd onderzoek, vrij beschikbaar te stellen op de HBO Kennisbank.
Klik op de afbeelding om naar de gratis toegankelijke website te gaan. Voor onze studenten is
het dus ook mogelijk om op dit platform  te publiceren. Kijk voor werkwijze en voorwaarden op  https://specials.han.nl/sites/studiecentra/auteursrechten/publiceren/studenten/
Laatste aanvulling: 25 augustus 2020