IEEE referentiestijl: Afstudeerverslag

Informatie

Wanneer een student in een verslag gebruik maakt van een eerder gemaakt verslag of opdracht is bronvermelding verplicht, anders is het zelfplagiaat.

Dit omvat tekst, cijfers of tabellen die zijn gekopieerd van een eerder gemaakt verslag.

IEEE Richtlijn

Richtlijn bronvermelding

[#] A. A. Author, "Title of assignment: Subtitle if appropriate," Unpublished manuscript, Unit Code: Name of Unit., Abbrev. Univ. Name, Location of University, Abbrev. State, Country, Year.

Voorbeeld

Eigen werk hergebruiken

[1] S. F. Reid, “The Importance of scientific method," Unpublished manuscript, BSC100: Building Blocks for Science Students, Murdoch Univ., Murdoch, WA, Australia, 2016.