IEEE referentiestijl: Conferentie paper

IEEE Richtlijn

Alleen de initialen van de auteur worden opgenomen, ongeacht de weergave van de naam van de auteur in het brondocument.

De namen van alle auteurs moeten in de bronvermelding worden opgenomen, tenzij het aantal auteurs groter is dan zes.

Als er meer dan zes auteurs zijn, mag je et al. achter de naam van de eerste auteur zetten.

Hoofdlettergebruik moet consequent zijn.

Elk (belangrijk) woord in de titel van een werk moet met een hoofdletter worden geschreven.

Alleen het eerste woord van een ondertitel moet met een hoofdletter worden geschreven.

Schrijf de "v" in Volume met een hoofdletter.

Informatie over plaats van uitgave moet in overeenstemming zijn met de richtlijnen voor plaatsnamen.

Voorbeelden

Conferentie paper op papier

[1] L. Liu and H. Miao, "A specification based approach to testing polymorphic attributes," in Formal Methods and Software Engineering: Proc.of the 6th Int. Conf. on Formal Engineering Methods, ICFEM 2004, Seattle, WA, USA, November 8-12, 2004, J. Davies, W. Schulte, M. Barnett, Eds. Berlin: Springer, 2004. pp. 306-19.

[2] S. Christensen and F. Oppacher, "An analysis of Koza's computational effort statistic for genetic programming," in Genetic programming: EuroGP 2002: Proc. of the 5th Euro.Conf. on Genetic Programming, April 3-5, 2002, Kinsdale, Ireland, J. A. Foster, E. Lutton, J. Miller, C. Ryan, A. G. Tettamanzi, Eds. Berlin: Springer, 2002. pp. 182-91.

Conferentie paper online

[3] J. Lach, "SBFS: Steganography based file system," in Proc. of the 2008 1st Int. Conf. on Information Technology, IT 2008, 19-21 May 2008, Gdansk, Poland [Online]. Available: IEEE Xplore, http://www.ieee.org. [Accessed: 10 Sept. 2010].

Niet officieel gepubliceerd conferentie paper

[4] H. A. Nimr, "Defuzzification of the outputs of fuzzy controllers," presented at 5th Int. Conf. on Fuzzy Systems, 1996, Cairo, Egypt. 1996.

Congresverslag

[5] T. J. van Weert and R. K. Munro, Eds., Informatics and the Digital Society: Social, ethical and cognitive issues: IFIP TC3/WG3.1&3.2 Open Conf. on Social, Ethical and Cognitive Issues of Informatics and ICT, July 22-26, 2002, Dortmund, Germany. Boston: Kluwer Academic, 2003.