Volwaardig leven met autisme: Gastcolleges

Inleiding

Vind je het leuk als een van onze medewerkers een lezing of gastcollege over autisme komt geven, neem dan contact op met:

Judith Hovius – zij werkt als docent bij Social Work en Pedagogiek en geeft les over (on)mogelijkheden van diversiteit en inclusie en het effect daarvan op volwaardig leven met autisme;

Michel Koolwaaij – hij werkt als docent bij de ICT -opleidingen, waar hij veel studenten met autisme begeleid. Michel zet zijn eigen ervaringen als autist in om de positie van de autistische mens in deze wereld te verbeteren.