Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Pabo Arnhem en Nijmegen: E-books

Studieboeken pabo

De onderstaande door de studiecentra aangeboden e-books staan op de lijsten met verplichte en aanbevolen leermiddelen op Studystore.
Niet alle boeken worden aangeboden als e-book. Dit hangt bijvoorbeeld af van het aanbod van de uitgeverijen en de online beschikbaarheid van titels. 

Een e-book kan in de meeste gevallen door drie gelijktijdige gebruikers worden ingezien. Is dit aantal bereikt, dan zul je moeten wachten tot iemand het boek weer online sluit!

Op zoek naar e-books van de Alo? Kijk dan hier: https://libguides.studiecentra.han.nl/e-books/sport-en-bewegen

Laatste update: 23-8-22

E-books PABO

Pedagogiek & Onderwijskunde

6e druk, 2018Bekijk dit boek onlineBekijk dit boek online Humor, hoop en herstel

Taal

Bekijk dit boek onlineBekijk dit boek onlineBekijk dit boek onlineBekijk dit boek online

Rekenen & Wiskunde

Bekijk dit boek onlineBekijk dit boek online

OJW (Oriëntatie op jezelf en de wereld)

Bekijk dit boek onlineBekijk dit boek online

Levensbeschouwelijke vorming

Kunst

Bekijk dit boek online

Overig

 

Voorbehoud

De studiecentra bieden digitale toegang tot deze titels om de studenten en medewerkers van de HAN meer manieren te bieden waarop ze vakliteratuur kunnen raadplegen.

Deze digitale versies zijn niet bedoeld als vervanging van de papieren versies.

Als studenten en medewerkers ze wel als zodanig gebruiken moeten ze sterk rekening houden met de beperking van een maximaal aantal gelijktijdige gebruikers.

Ook kunnen de studiecentra niet garanderen dat de titels altijd toegankelijk zijn: technisch kan er er altijd iets misgaan en licenties kunnen aflopen.