Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

SWD jaar 1 - Introductie Studiecentrum: Beeld en Geluid op school

Gids met informatie over Studiecentrum Kapittelweg voor nieuwe studenten Social Work Deeltijd.

Beeld en Geluid op school

Beeld en Geluid op school biedt online toegang tot tienduizenden uren streaming video (meer dan 100.000 titels!) voor het hoger onderwijs in Nederland, geselecteerd uit de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dit materiaal is uniek en wordt speciaal beschikbaar gesteld voor het hoger onderwijs.

Inloggen

Binnen school is inloggen niet nodig, klik buiten school op Log in, Inloggen met Surfconext, kies HAN University en log in met het HAN-account.

Dossier: Maatschappelijk Werk

In dit dossier zijn een aantal categorieën opgenomen die de ontwikkeling van het maatschappelijk werk in Nederland laten zien.

100 jaar maatschappelijk werk

Reportage uit het actualiteitenprogramma 2Vandaag over 100 jaar maatschappelijk werk in Nederland, uitgezonden op 8 januari 2000.

Achterwerk in De Kast

Klassieker uit het kinderprogramma Achterwerk in De Kast van Villa Achterwerk: Olaf hypnotiseert zijn kippen, uitgezonden op 28 augustus 1985.

De Stelling van Nederland

Bij het aantreden van het nieuwe kabinet discussiëren ‘gewone Nederlanders’ over voor hen belangrijke thema's, uitgezonden op 25 oktober 2017.

Maxima's tranen

De tranen van Máxima tijdens het kerkelijk huwelijk bij de uitvoering van het lied "Adios Nonino", uitgezonden op 2 februari 2002.