Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Vaktherapie - Tijdschriften: Theater

Een overzicht van alle tijdschriften beeldende therapie, dramatherapie, muziektherapie en psychomotorische therapie aanwezig in Studiecentrum Kapittelweg, zowel op papier als digitaal.

Tijdschriften over theater

Een overzicht van tijdschriften over theater aanwezig in de collectie van het studicentrum. Klik op een titel voor aanvullende informatie:

Laatste aanvulling: 18 september 2018

Theatermaker

Theatermaker: Toneel, dans, opera, mime, jeugdtheater, kleinkunst, muziektheater, kunstbeleid 
Uitgave van Theaterkrant.nl

ISSN 2214-6865 (papier)
Verschijnt 10× per jaar
Voortzetting van TM

Aanwezig vanaf: volume 17, nummer 1, 2013 – heden (papier - bewaartermijn 5 jaar)
Niet doorzoekbaar in HANQuest

Vakblad voor de Nederlandse podiumkunsten. In elke editie staat een thema centraal, dat van verschillende kanten wordt belicht en uitgediept. Alle aspecten van het vak komen aan bod: acteren, regisseren, dramaturgie, vormgeving, marketing en zakelijke leiding. Bij elke editie organiseert de redactie een live debat. De website biedt aanvullende informatie en een gratis abonnement op een nieuwsbrief.

Scènes

Scènes: Over toneel, dans, muziektheater, cabaret en musical 
Uitgave van Virtùmedia

ISSN 2214-6520 (papier)
Verschijnt 6× per jaar

Aanwezig vanaf: volume 1, nummer 1, 2013 – heden (papier - bewaartermijn 5 jaar)
Niet doorzoekbaar in HANQuest

Informatief tijdschrift over het actuele aanbod van toneel, cabaret, dans en musical, met achtergrondreportages, diepte-interviews, columns van bekende acteurs en theatermakers en veel kijktips. De website biedt aanvullende informatie en een gratis abonnement op een nieuwsbrief.