Skip to Main Content

Vaktherapie jaar 2 - Onderzoek en Muziektherapie: Zoekmachines

Gids voor studenten muziektherapie voor de OWE Onderzoek.

Zoekmachines en databanken

 Catalogus HAN Studiecentra
Doorzoek de collectie - boeken, tijdschriften, dvd's, afstudeerscripties, spellen, etc. - van de vier studiecentra. De catalogus wordt doorzocht door HANQuest.

Google / Google Scholar
Onderstaande gids geeft informatie over het slimmer zoeken met hulp van Google en Google Scholar. Met Google Scholar kan op een eenvoudige manier gezocht worden naar wetenschappelijke literatuur van academische uitgeverijen en professionele organisaties.

 HANQuest
De zoekmachine HANQuest doorzoekt in één keer een groot deel van de informatiebronnen die de Studiecentra aanbieden, waaronder ScienceDirect, PsycINFO en Cochrane Library. Klik hier voor een overzicht van alle databanken die doorgezocht worden en hier voor zoektips.

 Nexis Uni
Deze wereldwijde krantenbank geeft toegang tot een groot aantal dagbladen, waaronder alle landelijke Nederlandstalige kranten. Het bestand wordt dagelijks aangevuld, artikelen uit de Nederlandse ochtendkranten zijn al voor 9 uur beschikbaar. Klik hier voor zoektips.


Problemen met digitale toegang? Stuur een mail naar Digitaal.Studiecentrum@han.nl, eventueel met een screenshot van de pagina waar het probleem zich voordoet.

Catalogus HAN Studiecentra

 

 

Doorzoek de collectie - boeken, tijdschriften, dvd's, afstudeerscripties, spellen - van de vier studiecentra.

Nexis Uni

 

 

Toegang tot een groot aantal dagbladen, waaronder de meest gelezen Nederlandstalige kranten.

Google

 

 

Gids met tips bij het zoeken naar informatie via Google en Google Scholar.

Databank Vaktherapie

 

 

Interventiebeschrijvingen voor beeldende therapie, drama- en speltherapie, muziektherapie en psychomotorische (kinder)therapie.

HANQuest

 

 

 

 

 

Doorzoek in één keer een groot deel van de informatiebronnen die de HAN Studiecentra aanbieden.