Skip to Main Content

TP Literatuuronderzoek – Jaar 2 – Assessment en talentontwikkeling (A&T): Inleiding

Inleiding

Voor de onderwijseenheid Assessment en Talentontwikkeling (A+T) voer je een assessment uit. Je adviseert welke talenten, competenties en kwaliteiten de kandidaat nog verder kan ontwikkelen en op welke wijze. Hierbij adviseer je ook over de soort stage die  passend zou kunnen zijn bij de talenten van deze kandidaat. Op basis van de uitkomsten schrijf je een assessmentrapportage met het ontwikkeladvies. Uiteraard onderbouw je jouw advies met theoretische kennis uit de literatuur die je onderzoekt. 

In het eerste jaar heb je al les gehad over bronnenkennis, zoekmethoden en zoekstrategieen. Hier bouw je op voort. 

Onder het tabblad inspiratie vind je tips om je op weg te helpen. Op basis van de thema's die in het onderwijsprogramma van A+T voorkomen. Dit kunnen boeken zijn, maar ook e-books, scripties, artikelen, websites etc. 

Gebruik, naast deze LibGuide, ook onderstaande bronnen die jou verder ondersteunen bij je literatuuronderzoek.

Website HAN Studiecentra (voor toegang tot de vakspecifieke databanken, HAN Quest, Online tijdschriften en de HAN Catalogus)

Informatie zoekproces

Informatiespecialist HAN Studiecentra - Toegepaste Psychologie

De informatiespecialist in het studiecentrum is er om je te helpen als je vragen hebt rondom het zoeken, vinden en hergebruiken van goede informatie. Neem contact op als je er niet uitkomt.