Skip to Main Content

TP Literatuuronderzoek – Jaar 2 – Trainen: Inleiding

Inleiding

Binnen de onderwijseenheid Trainen ontwikkel je een trainingsprogramma voor een sociale vaardighedentraining. Je richt je in deze training op een gedragsverandering op het niveau van de individuele deelnemer. Voor de ontwikkeling van een trainingsprogramma doe je onderzoek. Wat werkt bij een training, en waarom? En wat maakt een trainer tot een goede trainer? 

Deze LibGuide helpt jou je onderzoek hiernaar gestructureerd aan te pakken. In het eerste jaar heb je al les gehad over bronnenkennis, zoekmethoden en zoekstrategieen. Hier bouw je op voort. Onder het tabblad inspiratie vind je alvast diverse literatuur tips. Dit kunnen boeken zijn, maar ook e-books, scripties, artikelen, websites etc. 

Gebruik ook onderstaande bronnen. Ook hierop zijn tips te vinden die jou verder ondersteunen bij je literatuuronderzoek of die je helpen bij het vinden van verdieping in je vakgebied.

Informatiespecialist HAN Studiecentra - Toegepaste Psychologie

De informatiespecialist in het studiecentrum is er om je te helpen als je vragen hebt rondom het zoeken, vinden en hergebruiken van goede informatie. Neem contact op als je er niet uitkomt. 

Informatie zoekproces