Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Master Pedagogiek - Literatuuronderzoek 2021: Informatievaardig

Informatievaardigheden portal op website HAN Studiecentra

Het onderdeel Informatievaardigheden op de website van de HAN Studiecentra geeft je de mogelijkheid om je kennis met behulp van tutorials en kennisclips te verdiepen. Met deze  vorm van elearning kun je zelf bepalen wanneer je toe bent aan verdieping of herhaling. Of wanneer je bijvoorbeeld wilt weten hoe je voor jouw bronvermelding referentiemanager RefWorks kunt inzetten.

21e Century Skills

Stappen gestructureerd zoeken

Diagnostische toets - hoe informatievaardig ben je al?

 

 

Om je startniveau van informatievaardigheden* te bepalen, vragen we je nu om de diagnostische toets te maken. Deze toets helpt je om jouw instapniveau te onderzoeken. Klik HIER om de toets te starten.

* Definitie informatievaardigheden volgens Association of College & Research Libraries (ACRL ):
‘Informatievaardigheid is die combinatie van competenties die iemand nodig heeft om te onderkennen wanneer hij informatie nodig heeft, en waarmee hij in staat is de benodigde informatie op te sporen, te evalueren en effectief en zorgvuldig te gebruiken’