Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

APA PsycINFO: Full text-zoeken

Zoeken naar informatie over psychologie

Artikel in APA PsycINFO en de full text-toegang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierboven zie je de toegang tot de full text van de bronnen die in APA PsycINFO (via Ebsco) staan. Hier is deze op twee manieren weergegeven:

- direct na de titel van het artikel (open acces button)

- direct onder de beschrijving van het artikel (pdf full text)

 

Let op! De toegang tot full text-artikelen is alleen beschikbaar na inlog met jouw HAN-account. Het is dus belangrijk om via de website van de HAN Studiecentra op zoek te gaan naar de verschillende artikelen.

Artikel in APA PsycINFO en de full text-toegang

Als je in APA PsycINFO een artikel hebt gevonden en je wilt het volledige artikel lezen, dan kun je het volgende doen.

 

- knip en plak de titel van het artikel in HANQuest en kijk of er nu wel toegang is tot de full text;

- knip en plak de titel van het artikel in Google Scholar en kijk of er rechts op het scherm een link verschijnt naar de full text.

 

Als deze twee zoekacties niets opleveren, neem dan contact op met een informatiespecialist van de HAN Studiecentra (zie het tabblad Ask a librarian) of raadpleeg de Libguide Full text-zoeken. Hieronder vind je de link.