Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Social Work jaar 1 - zoeken en vinden van betrouwbare literatuur: Boeken: de basis

Dit en nog veel meer kun je lenen - impressie van boeken uit 2022

Studiecentra - Introductie Catalogus

Het studiecentrum: de bibliotheek en nog veel meer

Het studiecentrum vind je op de eerste etage. Daar is een prachtige collectie te vinden over het vakgebied Social Work. Je hebt toegang tot meer dan dertig duizend boeken die je gratis kunt lenen met je studentenpas.

De boeken staan op onderwerp in de kast, dus alles over bijvoorbeeld autisme staat bij elkaar op dezelfde plank. Het opzoeken van de boeken doe je met de catalogus. Ieder boek heeft namelijk een unieke plaatsingscode. 

Op de bovenste etage vind je alle verplichte studieboeken - die staan daar ter inzage. Maar ook in de uitleen staan er altijd een aantal exemplaren. Steeds meer boeken worden ook online aangeboden. Ook de link naar het e-book vind je in de catalogus. En in deze LibGuide vind je een tab met alle studieboeken die ook online worden aangeboden.

Catalogus (klik op de afbeelding)