Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Social Work jaar 1 - zoeken en vinden van betrouwbare literatuur: Zoekmachine HANQuest (betaalde informatie)

HANQuest doorzoekt meerdere bronnen tegelijk!

HANQuest is de zoekmachine voor het vinden van betrouwbare bronnen voor je studie. Je vindt deze zoekmachine op www.han.nl/studiecentra. In deze lijst zie je welke bronnen HANQuest doorzoekt. Dit zijn hoofdzakelijk betaalde databanken die niet door Google doorzocht worden.

Let op! Voor Social Work zijn er ook diverse belangrijke websites. Deze worden niet door HANQuest doorzocht. Via de website van de studiecentra vind je deze websites onder de balk databanken, en dan de zoekterm Social Work gebruiken.

Kennisclip HAN Quest

Permalink

Gebruik je een bron uit HANQuest dan moet je in je bronnenlijst de permalink zetten en NIET de link uit de gewone adresbalk. Die gewone link is namelijk na een paar al niet meer te openen. Permalink staat voor permanente link (dus altijd te openen) en dit vind je aan de rechterkant bij hulpmiddelen (zie afbeelding hieronder). Er opent zich dan een schermpje met de permalink. 

Databanken die HANQuest doorzoekt