Skip to Main Content

TP - Literatuuronderzoek: Bibliotheken

Vind de vakinformatie die je nodig hebt voor beroepsproducten, afstudeeronderzoek of professionele ontwikkeling. Voor HAN Toegepaste Psychologie studenten, door de HAN Studiecentra.

Catalogi

Een catalogus is een bibliografische database met verwijzingen naar documenten zoals boeken, tijdschriften, dvd's etc. Bij ieder document wordt de plaatsingscode aangegeven, zodat je kunt zien waar je de fulltext van het document in het studiecentrum kunt vinden. Een catalogus bevat zelf dus niet de fulltext van documenten.

In de HAN Catalogus vind je alle materialen die (vooral fysiek) aanwezig zijn binnen de verschillende vestigingen van de HAN studiecentra. Digitale bronnen kun je veelal vinden via de diverse databanken.

WorldCat is ’s werelds grootste bibliotheekcatalogus. Catalogi van meer dan 10.000 bibliotheken ter wereld worden doorzocht.

RUQuest

Een zoekmachine met informatiebronnen die de Radboud Universiteit beschikbaar stelt. Klik op 'continue as guest' om een overzicht te krijgen van beschikbaar materiaal. Studenten van de HAN kunnen bij de Universiteitsbibliotheek ook (digitaal)materiaal inzien en lenen.

Bevat helpfunctie.