E-books: Social Work

Studieboeken Social Work

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiële redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruiker tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

Ebooks Social Work Jaar 1

Adriaansen, M., & Claris, J. (2011). Elementaire sociale vaardigheden (3e druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.
Bekijk dit boek online

Beekers, P., Kroes, R., & Van Rosmalen, J. (2017). Creativiteit als uitdaging in sociaal werk: De waarde van anders. Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Behrend, D., & Jellema, M. (2015). Muzisch-agogische methodiek: Muzisch interveniëren in het sociaal werk (6e herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Bunthof, A., & Visscher, Y. M. (2017). Mens en recht (9e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Dries, M., & Van Endt-Meijling, M. (2018). Met nieuwe ogen: Meervoudig kijken en verbinden in het sociale domein (5e geheel herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Geenen, M.-J. (2017). Reflecteren: Leren van je ervaringen als professional (2e herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Gerritsen, M., & Vlasman, I. (2013). Training gespreksvaardigheden voor social work. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.
Bekijk dit boek online

Spierts, M., Sprinkhuizen, A., Scholte, M., Hoijtink, M., De Jonge, E., & Van Doorn, L. (Reds.). (2017). De brede basis van het sociaal werk: Grondslagen, methoden en praktijken. Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Van der Donk, C., & Van Lanen, B. (2019). Praktijkonderzoek in zorg en welzijn (3e herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Van Rosmalen, J. (2012). Het woord aan de verbeelding: Spel en kunstzinnige middelen in het sociaalagogisch werk (2e geheel herziene druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.
Bekijk dit boek online

Van Straten, G., Scholte, M., & Sprinkhuizen, A. (2017). Dichterbij de basis: Methodisch werken in het sociale domein. Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Verharen, L. (2017). Being there: Samen werken aan het versterken van sociale kwaliteit. Nijmegen: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Bekijk deze intreerede online

​​Werkgroep APA. (2018). De APA-richtlijnen uitgelegd: Een praktische handleiding voor bronvermelding in het hoger onderwijs (2e editie). Utrecht: SURF.

Laatste aanvulling: 28 augustus 2019

Ebooks Social Work Jaar 2

Bekijk dit boek online

Geenen, M.-J. (2017). Reflecteren: Leren van je ervaringen als professional (2e herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Groen, M. (2015). Reflecteren: De basis: Op weg naar bewust en bekwaam handelen (3e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Loeffen, T., & Tigchelaar, H. (2013). Retourtje inzicht: Creatief met diversiteit voor sociale professionals (2e herziene druk). Bussum: Coutinho.
Bekijk dit boek online

Noordink, T., Maassen, N., & Otten, J. (2018). Contact maken in de wereld van drang en dwang: Handboek voor sociale professionals. Bussum: Coutinho.

Bekijk dit boek online

​Verkooijen, L., Van Andel, J., Ansem, Q., & Weber, R. (2018). Netwerkontwikkeling voor zorg en welzijn (2e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit boek online

Vosselman, M., Deuss, K., & Van Geel, V. (2019). Praktische psychologie voor sociaal werk. Groningen: Noordhoff.

Bekijk dit boek online

Wolf, J. (2016). Krachtwerk: Methodisch werken aan participatie en zelfregie (2e herziene druk). Bussum: Coutinho.

Laatste aanvulling: 28 augustus 2019