E-books: Advanced Nursing Practice - Master

Studieboeken

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiële redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

e-book: Analyseren in kwalitatief onderzoek: denken en doen

​Boeije, H. (2014). Analyseren in kwalitatief onderzoek : denken en doen (2e druk). Den Haag: Boom Lemma uitgevers.

Ga voor online toegang naar de HAN Catalogus

e-book: Reflecteren: leren van je ervaringen als professional

Geenen, M. (2017). Reflecteren: leren van je ervaringen als professional (2e druk). Bussum : Uitgeverij Coutinho.

e-book: Klinisch redeneren voor verpleegkundigen

Van Straalen, L. & Schuurmans, M. (2016). Klinisch redeneren voor verpleegkundigen. Houten : Bohn Stafleu van Loghum.

Bekijk dit boek online

e-book: Leren en veranderen: emotie, gedrag en denken

Bolhuis, S. (2016). Leren en veranderen: emotie, gedrag en denken. Bussum : Uitgeverij Coutinho.

Bekijk dit boek online

e-book: Inleiding in evidence-based medicine: klinisch handelen gebaseerd op bewijsmateriaal

​Scholten, R. J. P. M., Offringa, M. (2018). Inleiding in evidence-based medicine: klinisch handelen gebaseerd op bewijsmateriaal (5e druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Bekijk dit boek online

e-book: Implementatie: effectieve verbetering van de patiëntenzorg

​Wensing, M. & Grol, R. (2017). Implementatie: effectieve verbetering van de patiëntenzorg (7e druk). Houten: Bohn Stafleu van Loghum.