E-books: Operatieassistent en anesthesiemedewerker

Studieboeken Operatieassistent en anesthesiemedewerker

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiële redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

e-book: Leerboek chirurgie

Gooszen, H. G. (2012). Leerboek chirurgie. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Bekijk dit boek online

e-book: Basisboek operatieve zorg en technieken

Bolks, L., Bruggink-Gerrits, L., Dijk, C. v., Kok-Meetsma, E., Ouwehand, G., Hoogland, B., & Jaspers, J. (2017). Basisboek operatieve zorg en technieken. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

e-book: Leerboek anesthesiologie

Hennis, P. J., Van Dongen, H.P.A., & Van Klei, W. A. (2018). Leerboek anesthesiologie. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

e-book: Gynaecologische chirurgie

​Versijde-de Callafon, N. V., & Dijkstra, M. (2016). Gynaecologische chirurgie. Houten: Bohn Stafleu van Loghum

e-book: Urologische chirurgie

Boele, H. (2018). Urologische chirurgie. Houten: Bohn Stafleu van Loghum

Bekijk dit boek online

e-book: Plastische chirurgie : Handchirurgie, reconstructieve en esthetische chirurgie

Ruettermann-Kwak, L. (2016). Plastische chirurgie : Handchirurgie, reconstructieve en esthetische chirurgie. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Bekijk dit boek online

e-book: Zakboek mondziekten kaak- en aangezichtschirurgie

Van der Meer, P. O. (2014). Ondernemerschap in hoofdlijnen: Een integrale plan-aanpak (3e druk). Groningen: Noordhoff.

e-book: Algemene chirurgie

Larmené, I., & Frölich-Swart, Y. (2016). Algemene chirurgie. Houten: Bohn Stafleu van Loghum

e-book: Sociale vaardigheden op de OK

Hop, M., & Muller-Schoof, I. (2017). Sociale vaardigheden op de OK. Houton: Bohn Stafleu van Loghum.

Bekijk dit boek online

e-book: Atlas of Human Anatomy

Netter, F. H. (2014). Atlas of Human Anatomy. London: Saunders.

e-book: Handboek endoscopische chirurgie

Broeders, I. A., & Kalisingh, S. S. (2009). Handboek endoscopische chirurgie. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

e-book: Medisch rekenen

Hoeve, M., & Kammeyer, A. (2014). Medisch rekenen. Houten: Bohn Stafleu van Loghum

e-book: Thoraxchirurgie

Wassink-Cornelisse, J., Van Meer, M., Dongstra, M., Bekkers-Hop, M., & Bout, C. (2016). Thoraxchirurgie. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.