E-books: ILS Exact

Studieboeken ILS Exact

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

E-books ILS Exact

Bruice, P. Y. (2016). Essential Organic Chemistry, Global Edition (3e druk). Essex: Pearson.
Bekijk dit materiaal online

Day, A. (2014). The Structure of Scientific Examination Questions. Dordrecht: Springer.

Bekijk dit materiaal online

Ebbens, S., & Ettekoven, S. (2016). Effectief leren: Basisboek (4e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Ebbens, S., & Ettekoven, S. (2016). Samenwerkend leren: Praktijkboek (4e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Fischer, T., & Julsing, M. (2015). Onderzoeksvaardigheden (2e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Gruijters, J. C. M. (2016). Financiële rekenkunde voor het HEO: Met toepassingen voor Excel en grafische rekenmachine (7e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

McMurry, J. E., Fay, R. C., & Robinson, J. K. (2016). Chemistry, Global Edition (7e druk). Boston: Pearson.
Bekijk dit materiaal online

Pilot, A., Van Hout-Wolters, B., Jongepier, P., Van Ginkel, S., & Scheijen, W. (2016). Studeer effectief (3e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Schermer, K. J. (2008). Interculturele samenwerking en communicatie. Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Van der Veen, T., & Van der Wal, J. (2016). Van leertheorie naar onderwijspraktijk (6e druk). Groningen: Noordhoff.