Skip to Main Content

E-books: Social Work - Master

E-books Studiecentra HAN

Studieboeken

De titels die op jullie verplichte boekenlijst staan worden ook altijd door de studiecentra aangeschaft. We plaatsen een aantal exemplaren in de uitleen (via het secretariaat MSW op te vragen om te lenen) en er staat altijd 1 exemplaar ter inzage (op de 2e etage van het studiecentrum en het staat je vrij om daar delen uit te scannen of te kopiëren). Onderstaande titels zijn echter e-books, voor jullie vrij toegankelijk en gratis. Er is echter wel een beperking: namelijk het aantal gebruikers dat tegelijkertijd een e-booktitel kan gebruiken: dit ligt gemiddeld op 3. Mocht je de melding krijgen dat het online boek in gebruik is, probeer het dan op een later tijdstip nog eens. Lukt het helemaal niet, neem dan contact op met het digitaal studiecentrum.

The improvement guide - online versie

Praktijkonderzoek in zorg en welzijn - online versie

Waarderend veranderen - online versie

undefined

Professionalisering van sociaal werk - online versie

Interprofessioneel werken en innoveren in teams - online versie

Basiscursus SPSS - online versie

Contact

Heb je vragen over e-books?

Neem dan contact op met één van de informatiespecialisten voor de Master Social Work:

Dorien van der Wiel en/of Berthe Bralten. Hun gegevens vind je hier.

CoachLink - ebooks over coaching

De databank Coachlink geeft je toegang tot een grote Nederlandstalige collectie e-books en werkvormen over coaching en persoonlijke ontwikkeling. Coachlink is breed inzetbaar voor alle HAN-docenten en studenten en meer specifiek voor de vakgebieden Organisatie & Ontwikkeling en Mens & Maatschappij. Klik op de afbeelding voor rechtstreekse toegang.

E-books over onderzoek

E-books Social Work

Download APA Richtlijnen

Voorbehoud

De studiecentra bieden digitale toegang tot deze titels om de studenten en medewerkers van de HAN meer manieren te bieden waarop ze vakliteratuur kunnen raadplegen. Deze digitale versies zijn niet bedoeld als vervanging van de papieren versies. Het is meer een extra service.

Als studenten en medewerkers ze wel als zodanig gebruiken moeten ze sterk rekening houden met de beperking van een maximaal aantal gelijktijdige gebruikers. Ook kunnen de studiecentra niet garanderen dat de titels altijd toegankelijk zijn: technisch kan er er altijd iets misgaan en licenties kunnen aflopen.