E-books: ILS Talen

Studieboeken ILS Talen

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

E-books ILS Talen

Braas, C. & Pas, L. van der (2016). Taaltopics Spelling (6e druk). Groningen : Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Braas, C., Geest, E. van der & Schepper, A. de (2015). Taaltopics argumenteren (4e druk). Groningen/Houten: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Ebbens, S. & Ettekoven, S. (2016). Effectief leren : basisboek (4e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Ebbens, S. & Ettekoven, S. (2016). Samenwerkend leren : praktijkboek (4e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Ebbens, S. (2013). Actief leren: bronnenboek (3e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Fischer, T. & Julsing, M. (2015). Onderzoeksvaardigheden (2e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Gates, H.R. & Yacovone, D. (2013). The African Americans : Many Rivers to Cross (1e druk). Carlsbad CA: Smileybooks.
Bekijk dit materiaal online

Gussenhoven, C. (1997). English Pronunciation for Student Teachers (2e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Hughes, J. (2014). ETpedia: 1000 Ideas for English Language Teachers (1e druk). Hove: Pavilion.
Bekijk dit materiaal online

Huizenga, H. (2015). Taal & didactiek : spelling (5e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Pilot, A., Hout-Wolters, B. van, Jongepier, P., Ginkel, S. van & Scheijen, W. (2016). Studeer effectief (3e druk). Groningen/Houten: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Schermer, K.J. (2008). Interculturele samenwerking en communicatie (1e druk). Groningen/Houten: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Veen, T. van der & Wal, J. van der (2016). Van leertheorie naar onderwijspraktijk (6e druk). Groningen: Noordhoff.
Bekijk dit materiaal online

Vlierden, M. van & Wagemaker, E. (2015). Basisvaardigheden Engels (2e druk). Groningen/Houten: Noordhoff.