Skip to Main Content

E-books: Titels op boekenlijsten

E-books Studiecentra HAN

Uitleg

In deze gids staan per academie/opleiding (zie de tabbladen) lijsten van de belangrijkste boeken die de studiecentra van de HAN digitaal aanbieden. Deze titels staan meestal op de lijsten met verplichte of aanbevolen leermiddelen.

Deze lijsten bestaan uit titelbeschrijvingen en links naar de digitale toegang:

Baarda, B. (2014). Dit is onderzoek! Handleiding voor het kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Noordhoff Uitgevers.
Bekijk dit boek online

Na inlog met het HAN-account heeft iedere student en medewerker van de HAN toegang. Bij veel van de titels is er echter wel een beperking in het aantal gelijktijdige gebruikers. Als dit het geval is kan de toegang tijdelijk geblokkeerd zijn.
Als je een e-book geopend hebt, en je doet er 30 minuten geen handeling in, dan sluit het e-book om weer beschikbaar te zijn voor anderen.
 

Voorbehoud

De studiecentra bieden digitale toegang tot deze titels om de studenten en medewerkers van de HAN meer manieren te bieden waarop ze vakliteratuur kunnen raadplegen.

Deze digitale versies zijn niet bedoeld als vervanging van de papieren versies.

Als studenten en medewerkers ze wel als zodanig gebruiken moeten ze sterk rekening houden met de beperking van een maximaal aantal gelijktijdige gebruikers.

Ook kunnen de studiecentra niet garanderen dat de titels altijd toegankelijk zijn: technisch kan er er altijd iets misgaan en licenties kunnen aflopen.

Colofon

Problemen bij het bekijken?
Neem contact op met Digitaal.Studiecentrum@han.nl