Skip to Main Content

E-books: Social Work

E-books Studiecentra HAN

Studieboeken Social Work

Onderstaande e-books worden door de HAN Studiecentra aangeboden. Deze e-books staan op de lijsten met verplichte en aanbevolen leermiddelen op Studystore.
 

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. We zijn daarin afhankelijk van de uitgevers. Bovendien zijn e-books zijn relatief duur. Daarom kunnen ze meestal maar door een beperkt aantal gelijktijdige gebruikers worden bekeken.

Komt het vaak voor dat je geen toegang krijgt vanwege het bovenstaande? Neem dan contact op met je informatiespecialist of ASK HAN.

E-books Social Work - propedeuse en bachelor

 

KLIK OP DE TITEL: daarmee open je de fulltext van het e-book ►

 


Bassant, J., & Bassant-Hensen, M. (Reds). (2017). Mensenwerk: Oriëntatie op werkvelden in het sociaal domein (2e druk). Uitgeverij Coutinho.
 


Beekers, P., Kroes, R., & Van Rosmalen, J. (2017). Creativiteit als uitdaging in sociaal werk: De waarde van anders. Uitgeverij Coutinho.
 


Behrend, D., & Jellema, M. (2015). Muzisch-agogische methodiek: Muzisch interveniëren in het sociaal werk (6e herziene druk). Uitgeverij Coutinho.
 


Bunthof, A., & Visscher, Y. M. (2020). Mens en recht (10e druk). Noordhoff Uitgevers.
 


Dries, M., & Van Endt-Meijling, M. (2018). Met nieuwe ogen: Meervoudig kijken en verbinden in het sociale domein (5e geheel herziene druk). Uitgeverij Coutinho.
 


Geenen, M.-J. (2017). Reflecteren: Leren van je ervaringen als professional (2e herziene druk). Uitgeverij Coutinho.

 


Herriger, N. (2020). Empowerment in der Sozialen Arbeit: Eine Einführung (6e druk). Verlag W. Kohlhammer.
 


Noordink, T., Maassen, N., & Otten, J. (2018). Contact maken in de wereld van drang en dwang: Handboek voor sociale professionals. Uitgeverij Coutinho.
 


Spierts, M., Sprinkhuizen, A., Scholte, M., Hoijtink, M., De Jonge, E., & Van Doorn, L. (Reds.). (2017). De brede basis van het sociaal werk: Grondslagen, methoden en praktijken. Uitgeverij Coutinho.
 


Van der Donk, C., & Van Lanen, B. (2019). Praktijkonderzoek in zorg en welzijn (3e herziene druk). Uitgeverij Coutinho.
 


Van Straten, G., Scholte, M., & Sprinkhuizen, A. (2017). Dichterbij de basis: Methodisch werken in het sociale domein. Uitgeverij Coutinho.​
 


Van 't Veer, J., Wouters, E., Veeger, M., & Van der Lugt, R. (2020). Ontwerpen voor zorg en welzijn. Uitgeverij Coutinho.
 


Verkooijen, L., Van Andel, J., Ansem, Q., & Weber, R. (2018). Netwerkontwikkeling voor zorg en welzijn (2e druk). Noordhoff Uitgevers.


Vosselman, M., Deuss, K., & Van Geel, V. (2019). Praktische psychologie voor sociaal werk. Noordhoff Uitgevers.
 


Wolf, J. (2016). Krachtwerk: Methodisch werken aan participatie en zelfregie (2e herziene druk). Uitgeverij Coutinho.
 


Laatste aanvulling: 17 augustus 2022

Voorbehoud

De studiecentra bieden digitale toegang tot deze titels om de studenten en medewerkers van de HAN meer manieren te bieden waarop ze vakliteratuur kunnen raadplegen.

Deze digitale versies zijn niet bedoeld als vervanging van de papieren versies.

Als studenten en medewerkers ze wel als zodanig gebruiken moeten ze sterk rekening houden met de beperking van een maximaal aantal gelijktijdige gebruikers.

Ook kunnen de studiecentra niet garanderen dat de titels altijd toegankelijk zijn: technisch kan er er altijd iets misgaan en licenties kunnen aflopen.

Colofon

Problemen bij het bekijken?
Neem contact op met Digitaal.Studiecentrum@han.nl