E-books: PABO

Studieboeken PABO

Dit betekent echter niet dat alle studieboeken als e-book worden aangeboden. Dit heeft vooral financiele redenen. Deze zijn ook de oorzaak van de beperking dat de e-books meestal maar door een beperkt aantal gebruikers tegelijkertijd kunnen worden bekeken.

E-books PABO

Titellijst

Beemen, L. van, & Beckerman, M. (2018). Ontwikkelingspsychologie. (6e druk). Groningen: Noordhoff.

Beemsterboer, M. (2016). Verhalen vertellen en vragen stellen: Vakdidactiek Levensbeschouwing & Geestelijke stromingen. Groningen: Noordhoff.

Bodde-Alderlieste, M., Salomons, L., & Schokkenbroek, J. (2018). Engels in het basisonderwijs(Meer dan de) kennisbasis vakdidactiek. (2e druk). Groningen: Noordhoff.

Brouwers, H. (2013). Kiezen voor het jonge kind. Bussum: Coutinho.

Heijdanus-de Boer, E., Boekel, H., Van Nunen, A., Carp, D., & Van der Veer-Borneman, P. (2016). Spelend leren en ontdekken: Handboek drama voor het basisonderwijs. Bussum: Coutinho.

Huizenga, H. (2016). Aanvankelijk en technisch lezen. (4e druk). Groningen: Noordhoff.

Huizenga, H. (2015). Taal & didactiek: Spelling. (5e herziene druk). Groningen: Noordhoff.

Huizenga, H., & Robbe, R. (2015). Taalonderwijs ontwerpen: Taaldidactiek voor het basisonderwijs. (2e druk). Groningen: Noordhoff.

Kersbergen,C., & Haarhuis, A. (2015). Natuuronderwijs inzichtelijk: Een basis voor de vakinhoud van natuur. Bussum: Coutinho.

Marell, M., De Vaan, E., & Marell, J. (2012). Praktische didactiek voor natuuronderwijs (7e druk)Bussum: Coutinho.

Oonk, W., Keijzer, R., Lit, S., Amse, H., Barth, F., & Lek, A. (2014). Rekenen - wiskunde in de praktijk: Onderbouw(2e druk). Groningen: Noordhoff.

Oonk, W., Keijzer, R., Lit, S., Barth, F., Den Engelsen, M., Lek, A., & Van Waveren Hogervorst, C. (2015). Rekenen - wiskunde in de praktijk: Kerninzichten. (2e druk). Groningen: Noordhoff.

Oosterheert, I. (2011). Leren over leren: Praktische leerpsychologie voor het basisonderwijs. (2e druk). Groningen: Noordhoff.

Peters, A., & Westerveen, F. (2016). Geowijzer: Kennisbasis inhoud en didactiek. (2e druk). Groningen: Noordhoff.

Rigter, J. (2017). Basisboek psychologie: Sociaal verbonden. Bussum: Coutinho.

Van der Kooij, C., & De Groot-Reuvekamp, M. (2016). Geschiedenis en samenleving: Kennisbasis inhoud en didactiek. Groningen: Noordhoff.

Van Hagen, A. (2010). Zo leer je kinderen schrijven. Groningen: Noordhoff.

Van Onna, J., & Jacobse, A. (2017) Laat maar zien: Didactiek voor beeldend onderwijs. (5e druk). Groningen: Noordhoff.